Måsholmen, Skärholmen

Måsholmen, Skärholmen

På uppdrag av Ebab så hjälper BiCA Byggkonsult till med produktionsledning av Stockholmshems projekt i skärholmen.

BiCA Byggkonsult är stolta över att vara involverade i produktionsledningen för Stockholmshems nya landmärke, ett 21 våningar högt hus som är en del av satsningen på social hållbarhet och trygghet i Stockholm. Huset kommer att rymma 102 lägenheter på de översta våningarna, samt kontor med 300 arbetsplatser och lokaler för kulturverksamhet och mötesplatser i de nedre delarna.

En viktig del av projektet är att huset kommer att ha fyra entréer, vilket innebär att det inte kommer att finnas några baksidor, och alla delar av huset kommer att vara tillgängliga och välkomnande. BiCA Byggkonsult kommer att se till att produktionen följer de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet, samt att projektet genomförs enligt tidplanen för att säkerställa att huset är klart för inflyttning under 2024.

BiCA Byggkonsult har omfattande erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen och kommer att arbeta nära Ebab och andra involverade parter för att säkerställa att projektet genomförs effektivt och framgångsrikt. Vi är glada över att vara en del av detta spännande projekt och bidra till att skapa en socialt hållbar och trygg miljö för de boende och användarna av huset