MEDICINSK GAS

Vi är specialister inom driftkontroll, entreprenadbesiktningar och projektledning för medicinska gasanläggningar. Med vårt kunniga och erfarna besiktningspersonal, som är behörig och certifierad enligt KIWA AB, kan du vara trygg med att din medicinska gasanläggning är i säkra händer.

Vårt mål är att säkerställa att er medicinska gasanläggning följer de gällande standarderna och säkerhetsnormerna för medicinska gasanläggningar, inklusive SIS Handbok 370. Vi utför noggranna driftkontroller av olika delar av anläggningen, såsom larm, rörsystem, gasuttag och centralutrustning, för att säkerställa att er anläggning fungerar korrekt och uppfyller högsta standarder för patientsäkerhet.

När det gäller entreprenadbesiktningar är vi experter på att säkerställa att er medicinska gasanläggning uppfyller alla säkerhetskrav och branschstandarder vid ombyggnad, nybyggnad eller förändringar av anläggningen. Vi utför noggranna besiktningar och utfärdar detaljerade besiktningsprotokoll för att säkerställa att er anläggning är i enlighet med de högsta standarderna.

Vår erfarenhet och kompetens inom medicinsk gasanläggning gör oss till det självklara valet för dina behov av driftkontroll, entreprenadbesiktningar och projektledning. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa er att säkerställa att er medicinska gasanläggning är säker, pålitlig och i enlighet med gällande standarder.