Entreprenadbesiktning

Vi är stolta över att erbjuda erfarna och kunniga besiktningsmän, inklusive vår huvudbesiktningsman Daniel André, som är en högskoleingenjör med gedigen erfarenhet som platschef hos Olov Lindgren AB. Tillsammans med våra samarbetspartners, några av de mest meriterade besiktningsmännen i branschen, säkerställer vi att dina besiktningar utförs på ett professionellt och pålitligt sätt.

Enligt ”Allmänna Bestämmelserna” är det vanligt att beställaren genomför besiktning för att säkerställa att entreprenaden är kontraktsenlig. Vår besiktningsmans uppgift är att objektivt undersöka och bedöma entreprenaden eller dess delar med teknisk och juridisk kompetens, erfarenhet och omdöme.

Vi erbjuder olika typer av entreprenadbesiktningar, inklusive slutbesiktningar, förbesiktningar, efterbesiktningar, garantibesiktningar och särskilda besiktningar, enligt AB eller ABT. Vi är specialiserade på besiktningar i Stockholm och Södermanland och är redo att hjälpa er med era besiktningstjänster.

Kontakta Daniel André för mer information om hur vi kan stödja er med professionella besiktningar i ert kommande projekt.

sbr_logo